Sawatdii Voetreflextherpaie

Wilt u langs komen voor een voetreflexbehandeling? Maak een afspraak

Over Jolanda Meulendijks

Jolanda Meulendijks is sinds 2008 gediplomeerd voetreflexologe. Ze werkt met veel plezier in haar eigen praktijk in Ede. Jolanda straalt als ze zegt “Voeten vind ik fantastisch!”.

Positieve uitwerking op lichaam en geest

JolandaDe Edese vertelt hoe haar pad naar de praktijk voor voetreflex liep: “Na jarenlang in de commerciële dienstverlening gewerkt te hebben, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarom deed ik in 2001 een cursus klassieke massage. Al snel volgde de opleiding tot sportmasseur. Mijn nieuwsgierigheid naar meer kennis en kunde bracht mij in het traject tot massagetherapeut. Hierbij kwam ik in aanraking met voetreflexologie. Ik vond het geweldig! Ik ervaarde dat voetreflex een positieve uitwerking heeft op lichaam en geest”. Tijdens een opleiding als voetreflexoloog leerde ze voeten te lezen en behandelingen te geven.

Mensen zitten beter in hun vel

Jolanda Meulendijks heeft vele kleine wondertjes zien gebeuren in haar praktijk, zoals een ischias die al na 1 behandeling verdween. Er hoewel er geen wetenschappelijke rapporten zijn die het succes van de behandelingen onderbouwen, is Jolanda is overtuigd van de toegevoegde waarde van voetreflex: “Voor mij is zeker dat de behandeling energie laat stromen in het lichaam, en dat mensen beter in hun vel gaan zitten en veel klachten snel verminderen”.

Wilt u een afspraak maken?

Jolanda Meulendijks helpt u graag van uw gezondheidsklachten af. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen. U kunt mij bereiken op info@sawatdii.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Praktijk Sawatdii

+31 (0) 6 - 47 31 62 69
info@sawatdii.nl

Kvk 9189307
BTW: 1686.23.882.B02

Openingstijden

Ma16:00 - 21:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 21:00
Do09:00 - 17:00
VrGesloten
ZaGesloten
ZoGesloten

Adres praktijk
Sterrenbos 36
6718 GP Ede

Wilt u langs komen voor een voetreflexbehandeling? Maak een afspraak