Sawatdii Voetreflextherpaie

Wilt u langs komen voor een voetreflexbehandeling? Maak een afspraak

Vergoeding voor voetreflex

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een een behandeling met voetreflex, of een deel daarvan. Voorwaarde is dat de therapeut is aangesloten bij beroepsvereniging LVNG (Landelijke vereniging Natuurlijke Geneeswijzen). De vergoeding voor voetreflex gaat altijd vanuit een aanvullende verzekering. De vergoeding gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Vergoeding voor voetreflex bij Sawatdii

Jolanda Meulendijks is met haar praktijk Sawatdii aangesloten bij beroepsvereniging LVNG (Landelijke vereniging Natuurlijke Geneeswijzen). Hierdoor is een (gedeeltelijke) vergoeding voor voetreflex mogelijk vanuit een aanvullende zorgverzekering.

Voor een vergoeding is geen verwijzing van de huisarts nodig. Wilt u weten of u de behandeling vergoed krijgt? Kijk dan op uw zorgpolis of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Factuur voor vergoeding voor voetreflex

De kosten van elk consult rekent u na afloop af in de praktijk. Wilt u er rekening mee houden dat u alleen contant kunt betalen in de praktijk en hier niet kunt pinnen? Wanneer u liever niet contant betaalt, kun u het bedrag ook overmaken. U ontvangt na elke behandeling een factuur voor betaling en de eventuele vergoeding voor voetreflex. U kunt deze factuur bij uw zorgverzekering indienen.

Tarief en betaling voetreflex

Een consult voor een voetreflexbehandeling is 55 euro (prijs 2015, incl. btw). Een consult duurt ± 60 minuten.

Verzetten of annuleren afspraak

Wilt u een afspraak verzetten of afzeggen? Neem dan tot uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak contact op. U belt hiervoor naar +31 (0) 6 - 47 31 62 69. Als u op tijd laat weten dat de afspraak niet door kan gaan, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Belt u minder dan 24 uur van te voren een afspraak af, dan is praktijk Sawatdii helaas genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u ervaren hoe goed en heilzaam een behandeling bij Sawatdii kan zijn? Maak dan nu een afspraak voor een voetreflexbehandeling. U kunt mij bereiken op info@sawatdii.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Praktijk Sawatdii

+31 (0) 6 - 47 31 62 69
info@sawatdii.nl

Kvk 9189307
BTW: 1686.23.882.B02

Openingstijden

Ma16:00 - 21:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 21:00
Do09:00 - 17:00
VrGesloten
ZaGesloten
ZoGesloten

Adres praktijk
Sterrenbos 36
6718 GP Ede

Wilt u langs komen voor een voetreflexbehandeling? Maak een afspraak