Sawatdii Voetreflextherpaie

Wilt u langs komen voor een voetreflexbehandeling? Maak een afspraak

Voetreflextherapie Sawatdii

In de praktijk voor voetreflextherapie Sawatdii in Ede zult u merken dat er niets zweverigs is aan deze therapie. De eigenaar Jolanda Meulendijks is nuchter en staat met beide benen op de grond. In een ontspannen, rustige sfeer wandelt ze de reflexgebieden van uw voeten en onderbenen af. U ligt op de behandelbank en hoeft verder niets, behalve voelen wat er gebeurt.

Ontspannen voetreflextherapie ondergaan

Tijdens de behandeling ligt u in stilte en komt los van de hectiek van alle dag. Dit kan een fysieke of mentale bewustwording met zich meebrengen, wat altijd heilzaam is. Alle aandacht gaat tijdens de voetmassage uit naar u en wat uw voeten vertellen. Na afloop is er aandacht voor hoe u de behandeling heeft ervaren en kunt u na de voetreflextherapie nog even napraten met Jolanda.

Werkwijze bij voetreflextherapie

De werkwijze van voetreflextherapie bij Praktijk Sawatdii kent 7 stappen:

  1. U neemt telefonisch contact op voor informatie of een afspraak. Hiervoor heeft u geen verwijsbrief nodig.
  2. We maken een afspraak en u ontvangt per e-mail of per post een intakeformulier, met vragen over bijvoorbeeld uw gezondheid, medicijnen, operaties, allergieën, dagelijkse bezigheden. U vult dit formulier thuis zo veel mogelijk in.
  3. Aan het begin van de eerste afspraak voor voetreflextherapie maken we kennis met elkaar en nemen we uw gegevens door. Ook krijgt u tijdens de eerste afspraak de eerste behandeling van de voetreflextherapie. In een positieve, ontspannen sfeer wordt er aan uw klachten gewerkt.
  4. We maken een vervolgafspraak. In het begin zijn de vervolgafspraken meestal na 7 à 10 dagen. De periode tussen de afspraken bouwen we geleidelijk af.
  5. Het aantal vervolgafspraken is in overleg en is afhankelijk van uw klacht.
  6. U betaalt contant na de afspraak. Of u maakt het bedrag over per bank. U krijgt een factuur voor uw zorgverzekeraar.

Wilt u ervaren wat voetreflextherapie voor u kan doen?

Wilt u ervaren wat voetreflextherapie voor u kan doen? Maak dan nu een afspraak voor een voetreflextherapie. U kunt mij bereiken op info@sawatdii.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Praktijk Sawatdii

+31 (0) 6 - 47 31 62 69
info@sawatdii.nl

Kvk 9189307
BTW: 1686.23.882.B02

Openingstijden

Ma16:00 - 21:00
Di09:00 - 17:00
Wo09:00 - 21:00
Do09:00 - 17:00
VrGesloten
ZaGesloten
ZoGesloten

Adres praktijk
Sterrenbos 36
6718 GP Ede

Wilt u langs komen voor een voetreflexbehandeling? Maak een afspraak